Jordi Bolle

Ik ben Jordi Bolle, ik heb 15 jaar ervaring met grafisch ontwerpen. Ik houd mij vooral bezig met het ontwerpen van alle online en offline reclame uitingen. Ik denk mee met de klant voor het beste resultaat, maar denk ook mee vanuit het oogpunt van úw klant. "Wat zorgt voor een hogere omzet", "waar kunt u klanten mee binden" zijn mijn kernvragen. Dit vertaal ik naar frisse, pakkende en passende ontwerpen.

Ik werk hard, gemotiveerd en snel. Zo kunt u snel beschikken over het werk wat u bij ons laat maken en heeft u snel reactie op uw vragen. Wel zo prettig om snel te kunnen schakelen in tijden waar de concurrentie niet meer een marktplein verder staat!

Melanie Engels

Hallo! Ik ben Melanie Engels, ik ben al 10 jaar werkzaam in de website branch. Ik ben verantwoordelijk voor de technische kant van onze website. Daarnaast verzorg ik de productfoto's van ons en van onze klanten. Ik probeer er verder voor te zorgen dat alles soepel verloopt in de onderneming, denk hierbij aan de planning, facturering en het in kaart brengen van alle werkzaamheden per klant. Zo zullen de werkzaamheden vooraf in kaart gebracht worden en kan er daarna nonstop hard gewerkt worden binnen de afgenomen uren.

Ik hoop dat wij u kunnen helpen, en kijk er naar uit om aan de slag te gaan!
* Deze velden zijn verplicht
Stuur ons vrijblijvend uw bericht


Maakt u ons blij met uw opdracht?
Dan maken wij u blij met prachtige ontwerpen!


" Wij helpen u graag! Of dit nu het ontwerpen is van een reclame banner, advertentie, webwinkel header, flyer of een social media afbeelding is. "

Wij denken mee,
delen onze ideeën
en werken hard.


Hopelijk tot snel!