grafisch vormgever inhuren

Huur (mij) een grafisch vormgever in voor één of meerder dagen

Maar hoe gaat het inhuren van een grafisch vormgever precies in zijn werk?
Elk bedrijf heeft ideeën of klussen die op de plank blijven liggen. Vaak komt dit omdat het vinden van een flyer/banner designer een vervelend klusje is waarbij de prijzen vaak de pan uit rijzen. Toch zullen deze ideeën of grafische updates uw omzet op een simpele manier verhogen. Een professionelere uitstraling, zorgt in bijna alle gevallen voor meer klant vertrouwen en dus meer conversies.

Wij houden het simpel!

U geeft vooraf aan wat u graag wilt laten maken. Een opsomming van ideeën waarbij u niet precies weet hoeveel uren dit zal kosten en wat het allemaal kost.. Ons kunt u simpel inhuren voor één dag en wij werken dan aan alles dat u graag wilt laten maken. Omdat u ons een dag inhuurt zullen wij 8 uren achter elkaar werken en de opdrachten dus ook na elkaar opleveren. Zo beschikt u snel over prachtig ontworpen banners, online uitingen of mooi ontworpen drukwerkbestanden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Reclame banners - in .jpg / .gif / html5 in alle gewenste formaten.
 • Flyer ontwerp - voor evenementen of voor uw webwinkel om in de doos te stoppen bij elke bestelling.
 • Social Media banners - Heeft u veel volgers op de Facebook en Instagram van uw bedrijf, start Deel/Like en Win acties!
 • Advertentie ontwerp - Voor in een krant, magazine of online op een website.
 • Productfotografie - Inclusief een perfecte belichting, nabewerking.
 • Foto's uitknippen - Foto's met een storende achtergrond? Laat ons deze uitknippen, transparant of op een witte achtergrond.
 • Grafisch illustraties - Digitaal ontwerp van uw gebouw, vriendelijke mascotte voor een game, of om een handeling te verduidelijken.
 • Infographic - Complexe handeling of een statistiek, wij maken het simpel, overzichtelijk en duidelijk.
 • Webwinkel of Website frisse update - Altijd prettig om website op te frissen, zo kan hij weer jaren mee. Het is immers uw online visitekaartje.
 • Product verpakkingen - Wij ontwerpen doosjes en stickers, helemaal op maat gemaakt, klaar voor de drukker.
 • Nieuwe website - Bedrijfswebsite (geschikt voor mobiel), met een mooi design en overzichtelijke info?
  Klanten en bezoekers verwachten immers een nette online bedrijfsuiting.


Heeft u meerdere klussen die u uit wilt laten voeren? Dan is het ook mogelijk om ons per uur in te huren, de prijs per uur zal dan 55 euro excl. btw zijn. Heeft u een groter project of wilt u langdurig gebruikmaken van onze diensten? Stuur ons dan vrijlbijvend een berichtje om de klus te bespreken om hieraan eventueel een lager uurtarief te kunnen verbinden.

Wij werken vanaf onze eigen werkplek, maken gebruik van onze eigen software. Of u nu een beginnende webwinkel bent, een klusbedrijf of een groot bedrijf? Wij staan graag voor u klaar! Gedurende de dag zal contact plaatsvinden per email of telefoon om zo elke minuut goed te benutten.

* Deze velden zijn verplicht
Huur ons in of stel eerst een vraag

" Wij helpen u graag met uw opdracht! Of het nu het realiseren is van een bedrijfswebsite, bannerset, flyer, advertentie, illustratie of een folder, wij helpen u graag! "

Vraagt u zich eerst af hoeveel uur werk een bepaalde klus is? Stel deze vraag geheel vrijblijvend.Hopelijk tot snel!
Het is heel simpel