Banner laten maken | in JPG, GIF of HTML5

U bent misschien niet helemaal thuis in deze wereld en u zoekt een bedrijf dat u hiermee kunt helpen! U weet heel goed wat u wilt maar kunt dat zelf niet realiseren of heeft hier simpelweg geen tijd voor. Of weet u helemaal niet wat u zoekt en heeft u een idee nodig die gelijk uitgevoerd kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons is het namelijk ons nr 1. doel om reclamebanners te realiseren waar u 100% tevreden mee bent en dit voor een vaste lage prijs. Geen ingewikkelde termen en technische woorden, wij helpen u op een manier, dat het prettig aan zal voelen.

Waarom zo krachtig

Er zijn vele soorten reclame methodes, denk hierbij aan advertenties in magazines, tv reclames en dus ook reclamebanners. Deze laatste manier van reclame maken is ontzettend krachtig, om de simpele reden dat de gebruiker met hun vinger of muisknop centimeters van uw reclame verwijderd is. Zit u in een wachtkamer, bladert u door een folder, dan zult u deze reclame wel zien, maar niet daadwerkelijk een product of dienst afnemen. Dat is bij een afbeelding op een website een wereld van verschil! Uw assortiment in een banner zal mensen verleiden om even rond te kijken in uw webwinkel. Of een ontwerp waar u, uzelf als hovenier laat zien met een pakkende slogan ‘Ook zo klaar met onkruid?!’ zodat mensen die op een informatieve plantenwebsite surfen, zich direct aangesproken voelen om te drukken op de banner.

Bij Websitebanner.nl | Vaste prijzen, inclusief correcties, wel zo prettig!

Wij zijn uniek in onze branche. Zo rekenen wij geen kosten voor het corrigeren tijdens de ontwerp periode. U zult denken, kosten aanpassingen tijdens het ontwerpen dan extra geld? Bij vele concurrenten wel het geval. Wij staan voor werk dat wij volledig op maat en naar de wensen van de klant ontwerpen. Of het ontwerp nu in één keer raak is, of dat wij deze 4x aan moeten passen, de prijs zal hetzelfde blijven. Zo weet u vooraf precies wat de totale kosten zullen zijn.


Greep van ons .gif banner werk:

     

      Meer .gif banner werk bekijken >>Greep uit ons HTML5 banner werk

Animaties voorbij? Ververs de pagina om deze opnieuw te bekijkenMeerdere webwinkel artikelen
in één beeld

Een overgang binnen één afbeelding
voor een pure sfeer

Veel informatie, meerdere USP
een mooi totaal beeldBij mouseover een achtergrond animatie

Gaat u over de knop?
Dan zal deze verkleuren

Strak, duidelijk en met
een glans effect na een x aantal seconde

Wat ontwerpen wij?

Bij ons is het uiteraard mogelijk om de mooiste en meest pakkende ontwerpen te laten maken. Wij ontwerpen verschillende soorten: HTML5, GIF en JPG. Wij zullen hieronder per type uitleggen wat de voor- en nadelen zijn.


JPG banner

Een .JPG bestandstype is niets anders dan een plaatje. Uiteraard een plaatje dat precies ontworpen is, naar uw bedrijfshuisstijl met gewenste uitingen. Qua ontwerp zal een .JPG niet slechter zijn dan de HTML5 en GIF uitvoeringen.

Voordelen: Qua ontwerp is precies te realiseren wat u wenst. U bedrijf zal even mooi ogen op een JPG als op een GIF of HTML5 banner. De prijs is lager dan de andere twee formaten omdat het hier om een stilstaand plaatje gaat zonder bewegende beelden. Daarnaast is het toegestaan .jpg afbeeldingen te gebruiken op sociale media.
Nadelen: Omdat een .JPG een stilstaande afbeelding is, zal de hoeveelheid informatie beperkt zijn. Daarnaast is het niet mogelijk om de aandacht te trekken van bezoekers door een afbeelding in beeld te laten komen of door een knop te laten knipperen.


GIF banner

Bij dit bestandsformaat is het mogelijk om verschillende beelden na elkaar te laten zien. Zo kunnen verschillende producten na elkaar te zien zijn, met vervolgens een tekst en knop om de mensen op de banner te laten drukken.

Voordelen: Meerdere beelden zijn na elkaar te zien, trekt goed de aandacht van bezoekers, is lager in prijs omdat deze .gif banners losse afbeeldingen na elkaar zijn (en niet een filmpje).
Nadelen: Omdat verschillende afbeeldingen na elkaar te zien zijn is er geen vloeiende verloop. Een beeld zal elke x-aantal seconde wisselen met het volgende beeld, zonder dat dit een vloeibaar verloop kan zijn.


HTML5 banner

Deze type is sinds 2017 door Google als standaard bestempeld. Deze banners hebben prachtige animatie mogelijkheden, pakken zeer goed de aandacht van bezoekers en zijn klaar voor de toekomst. Bij HTML5 is het een soort filmpje die afgespeeld wordt. Afbeeldingen glijden soepel in beeld, waarna teksten kort na elkaar zichtbaar worden. Een CTA-knop die na een aantal seconde nog vloeiend van kleur verloopt of het beeld uit vliegt. Dat is allemaal mogelijk bij HTML5.

Voordelen: Vloeiende animaties, mogelijkheid tot veel tekst, trekt goed de aandacht van bezoekers, geeft uw bedrijf een professionele uitstraling, omdat de beelden soepel afspelen.
Nadelen: Omdat bij een HTML5 banner de animaties afspelen als een soort filmpje, kost dit ons meer tijd om te realiseren. Toch zal de hogere prijs zich terugbetalen door de kwaliteit en hogere klik-ratio, vanwege de professionele uitstraling.


Adwords bannerset

De eerste stap bij het online reclame maken is in de meeste gevallen het aanmelden bij een publisher. Een publisher is een bedrijf dat de banners voor u uit zal zetten binnen het netwerk van dat bedrijf. Het bedrijf dat het grootste display netwerk heeft is Google. Google Adwords is daarmee ook direct de marktleider op het gebied van online reclame maken. Door een bannerset te laten ontwerpen voor een Adwords campgane, dan weet u zeker dat u hiermee goed aan de slag kunt gaan.

Elke publisher heeft eigen specificaties waaraan de banners moeten voldoen. Denk hierbij aan de duur, maximale bestandsgroot en het aantal keren dat de banner mag herhalen tot deze tot stilstaand is gekomen. Wij zullen er bij elke opdracht voor zorgen dat de banners aansluiten op het display netwerk waar u gebruik van maakt.

Banners met een duidelijke Call to Action

Een duidelijke wat?! Een call to action is een ‘oproep tot actie’. U wilt met de banners ervoor zorgen dat mensen hierop gaan klikken. Een Call to action (CTA) komt bij reclame doeleindes vaak terug in de vorm van een knop ‘lees meer’ of ‘klik hier’. Daarnaast zijn er tal van andere CTA’s die de bezoeker over kan halen om op de reclame te drukken. Bij een insecten verdelgingsbedrijf is een 'in beeld komende spin' met daarbij een bordje, ‘verwijder nu’ een ander type CTA dan een knopje. Per branche en per doelgroep is dit anders en wij zullen dan altijd streven naar de beste CTA voor uw doelgroep.

Uniek en op maat gemaakt

Elk ontwerp dat wij creëren is op maat gemaakt. Dit is per klant zo, maar ook per formaat. Zo maken wij een verticale 160x600 pixels formaat los van een 120x600 pixels formaat om zo optimale scherpte te behouden. Als wij dit formaat kleiner zouden maken, zonder deze opnieuw samen te stellen, dan zullen verhoudingen onscherp worden en niet meer kloppen. Elke banner zal dus op maat gemaakt worden, zodat deze mooi scherp op beeld over zal komen. Daarnaast is uiteraard elk ontwerp uniek, dit omdat elk bedrijf/merk uniek is. Wij houden niet van kopiëren, wij willen namelijk dat u opvalt!

Wat moet er te zien zijn?

Wij krijgen vaak de vraag wat er nu precies terug moet komen in een banner / reclame uiting. Een bedrijf weet vaak wel dat ze meer verkopen willen hebben, maar niet precies hoe ze dit in een ontwerp terug kunnen laten komen. Gelukkig zijn wij daar voor en helpen wij u graag om fantastische bannerset te realiseren.

Het belangrijkste onderdeel is het aansluiten van een reclame uiting op de huisstijl van het bedrijf. Als een bezoeker op uw banner drukt, moet de bezoeker hetzelfde gevoel van tijdens het klikken, terugzien op de website. Dit komt tot stand door hetzelfde kleurengebruik te hanteren, het logo te laten zien met daarbij afbeeldingen die corresponderen met de landingspagina. Daarnaast moet de algemene look-and-feel terug te zien zijn, zodat bezoekers na het klikken, weten dat ze op de juiste plek uitgekomen zijn.

Een nieuwe website header laten maken

Een header is de grote afbeelding die op uw website prominent te zien is. Het is de grote afbeelding bovenaan uw website met hierin vaak een sfeervolle afbeelding met een slogan over uw bedrijf / webwinkel. Deze afbeelding geeft voor 75% de sfeer aan van uw website en is daarom ontzettend belangrijk. Wilt u een zakelijke uitstraling, dan gebruikt men bijvoorbeeld een afbeelding van zakelijk geklede mensen aan een vergadertafel. Wilt u juist laten zien dat uw bedrijf of product eco/duurzaam is, dan is het weer verstandig te kiezen voor een frisse natuurlijke afbeelding waar gras sprietenen bloemen te zien zijn. Wij ontwerpen deze headers volledig op maat in een .jpg bestandsformaat. Omdat een header qua oppervlakte groot is, is de prijs een fractie hoger dan een .jpg reclamebanner afbeelding.

Webwinkel banner - Slechts: 30 euro
Wij ontvangen graag vrijblijvend uw wensen