Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Alles helder en transparant

Stap 1. U vult het aanvraagformulier in

U weet precies hoe u de banner(s) wilt laten maken of u weet niet precies wat u wilt laten maken, geen probleem! Bij het invullen van de aanvraag beschrijft u wat u wilt laten maken, geeft u uw website link met daarbij het doel van de reclame campagne. Dit kan zijn het promoten van een webwinkel product, een dienst als zelfstandige of het bekender maken van uw merk.

Informatie die wij graag ontvangen:
  • Het aantal banners dat u wilt laten maken.
  • De verschillende gewenste formaten.
  • Uw eigen idee├źn, mogelijk dat u een concreet idee heeft.
  • Een deadline waarop de banner(s) af moet(en) zijn.

Stap 2. U krijgt snel en vrijblijvend een gepast antwoord

Binnen enkele uren ontvangt u een volledige reactie op uw aanvraag. Hierin vertellen wij of uw wensen uit te voeren zijn en wij geven aanvullende ideeen om het maximale uit uw reclame campagne te halen. Ook geven wij direct een vrijblijvende prijs, zo weet u direct waar u aan toe bent, wel zo prettig!

De vrijblijvende prijs is tevens een 'inclusief correcties' prijs! Dit is uniek, maar vinden wij ontzettend belangrijk. Zo vinden wij het belangrijker dat een banner 100% naar wens is, dan dat de laatste stap overgeslagen zou worden ivm de bijkomende kosten.

Bij ons dus een vaste prijs voor een banner die wij 100% naar wens zullen maken.

Stap 3. Opdracht in uitvoering

Zodra de opdracht aan ons vergeven is, gaan wij aan de slag met het realiseren van deze banner. Zodra het eerste ontwerp af is, sturen wij u deze toe om uw keuring te vragen. Wij passen de banner(s) aan tot dit volledig het geval is. Dit doen wij vervolgens bij elke banner waardoor de volledige set naar wens en op maat zal zijn.

Stap 4. De oplevering

U ontvangt van ons de banners per email. Dit zijn losse bestanden welke u 1 op 1 in kunt zetten voor uw reclame campagne. Dit kunt u bijvoorbeeld doen bij Google Adwords of een ander affiliate programma.

Verhoog simpel uw omzet