flyers laten maken

Flyer, advertentie of folder laten maken?

Hieronder een greep uit ons werk:
Laat uw evenement of winkel opvallen!

Ook voor al uw drukwerk bent u bij Websitebanner aan het juiste adres. Ontwerpen zit in ons bloed en is het gene wat wij al meer dan 10 jaar elke dag met plezier uitoefenen. Wij ontwerpen dan ook elk onderdeel met de hoogste precisie en met oog voor detail.

Wij ontwerpen naast online reclame uitingen, ook offline drukwerken voor onze klanten. Wij leveren niet alleen mooie ontwerpen, wij helpen de klant om het beste resultaat te behalen. Dit resultaat passen wij aan tot het 100% naar wens is. Zo heeft elke kant bij ons vooraf al de zekerheid dat het volledig naar wens gemaakt zal worden en dit alles voor een vaste prijs die wij geheel vrijblijvend vooraf geven.

Als een ontwerp helemaal naar uw wens is, hoeft u deze enkel nog naar de drukker te sturen en u bent klaar! Moet er plots bij de drukker iets aangepast worden.. dan passen wij het direct voor u aan en sturen wij het direct retour naar u.

Het voordeel van Websitebanner is dat u bij ons een bannerset kunt laten maken, met aanvullend een advertentie of folder in precies dezelfde huisstijl. Zo kunt u online en offline adverteren om uw bedrijf op de kaart te zetten.
Online en offline reclame

Tegenwoordig lijken alle ogen gericht te zijn op het internet. Online banners, online advertenties en social media is iets wat je dagelijks langs ziet komen. Maar wist u dat drukwerk in de vorm van folders en flyers en advertenties even effect zijn? En als deze op de juiste plek te lezen zijn, nog effectiever zijn dan online reclames?

  • Hebt u een webwinkel? Stop bij elke bestelling een flyer van uw acties
  • Vraag bij uw tandarts, huisarts, kapper, dierenarts of een plek waar mensen wachten of uw flyer daar mag liggen
  • Staat u op een beurs, geef iedere ge├»nteresseerde altijd een flyer mee van uw website of webwinkel. Koopt u dan niet direct, op langer termijn heeft iedereen die langs uw stand kwam een foldertje van u.


  • Mensen wachten in een wachtkamer of op een bus en vervelen ze zich op dat moment. Ze zoeken vaak naar iets om te bekijken of te lezen. Bij een grote doelgroep is uw banner in 10 seconde weg, in een wachtkamer is dit totaal anders. Mensen bekijken uw flyer aandachtig, puur omdat ze zich vervelen en door de tijd heen moeten komen.


Verpakkingen van producten ontwerpen

Onder drukwerk vallen niet alleen magazines of flyers, maar kunt u het veel breder trekken. Zo ontwerpen wij ook verpakkingen, etiketten van producten die in de winkel komen te staan. Of dit nu een etiket is voor op een voedingsproduct wat u verkoopt of een doosje om uw product meer inhoud te geven, wij ontwerpen het allemaal!

Op deze manier kunt u naast naar uw online uitingen dezelfde huisstijl terug laten komen in uw drukwerk en zo een online en offline uniforme uitstraling hebben. Mensen die uw product zien zullen direct weten dat het van u is omdat de lijn overal doorgetrokken is. Dit noemt men ook wel branding, het opzetten van een merk met dezelfde look- and feel.


Wij zorgen dat u opvalt!